La Unió Esportiva Sant Cugat perd a Olot i segueix en zona de promoció de permanència

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Bàsquet

Publicat el 18/mar/17 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina ha caigut de manera clara (66-42) a la pista del Club Bàsquet Olot i segueix a la zona de promoció de descens del grup 2 de Primera Catalana. Les vermell-i-negres encadenen tres derrotes consecutives a domicili quan falten vuit jornades per al final de la fase regular de la competició.

La UESC ha tingut poques opcions davant un sòlid Olot, en una jornada en què les vermell-i-negres s'han mostrat poc inspirades en atac i en què han vist com el joc directe, senzill i resolutiu de les garrotxines feia la resta. Ja al descans l'Olot manava per 10 punts, i lluny d'apropar-se en el marcador el tercer període ha servit perquè les locals anessin teixint el tram final d'una victòria que ha acabat sent còmoda.

El segon entrenador de l'equip, Manel Sánchez, reconeix la diferència que hi ha hagut entre tots dos equips.

Manel Sánchez

El resultat ha estat contundent. No hem tingut el dia en atac i en defensa ens han fet molt mal en totes les situacions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La UESC suma la catorzena derrota de la temporada i la setmana que ve s'enfronta al seu immediat perseguidor, un Club Natació Sabadell que té només una victòria menys.