La UE Sant Cugat disputarà tres partits més de pretemporada

Cesc Senpau segueix dirigint la UESC

Bàsquet

Publicat el 2/set/16 per Dani Aguilà

El primer equip masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) jugarà tres partits més de pretemporada abans de l'inici de curs oficial, que serà dissabte 1 d'octubre a casa davant el CB Vic en partit corresponent a la primera jornada del grup 1 de Copa Catalunya. El conjunt de Cesc Senpau, que inicia el seu primera temporada completa com a tècnic de la UESC després d'arribar a l'hivern de l'any passat, va començar la pretemporada el 22 d'agost i va disputar el primer partit de preparació davant el Barberà de Lliga EBA, davant el que va perdre (72-84).

D'aquí a dos dimarts s'enfrontarà a l'Esparraguera, de Copa Catalunya. Quatre dies més tard l'equip visitarà el Viladecans-Sant Gabriel, que com l'Esparreguera disputarà Copa Catalunya i ho farà al grup 2, diferent del de l'equip vermell-i-negre, que competirà al grup 1. Al cap d'una setmana, dissabte 24, serà el torn de rebre el SESE, de nou conjunt del grup 2 de Copa Catalunya. Tot plegat, amb una plantilla farcida de cares noves: fins a set incorporacions per només tres renovacions, que construeixen una plantilla de 10 noms.

Arnau Sanahuja, Quim Fernández i Patrick Reyes són els que continuen respecte el curs passat, mentre que Biel Llansó, Enric Bas, Jordi Costa, Antonio Deivi, Pere Soler i l'arribada des del planter de Jordi Riera i Robert Cosialls, que tindran fitxa del primer equip, completen la nòmina del sènior A que dirigirà Senpau.