La UE Sant Cugat anhela el miracle davant el líder imbatut per no caure a la promoció de descens

La UESC, a un pas de l'eliminatòria per a la permanència

Bàsquet

Publicat el 30/abr/16 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina necessita trencar les estadístiques i superar el líder imbatut, el Tordera, per no caure de forma matemàtica a la promoció de descens del grup 1 de Primera Catalana. Més enllà d'aconseguir aquesta fita, les de Rafa Delgado han de veure com el Club Natació Sabadell perd el seu matx a la pista del Grup Barna B, penúltim classificat i que es juga evitar el descens directe aquests tram final de temporada.

A tres partits per al final de la temporada regular, la UESC té aquest cap de setmana la primera opció de caure de manera matemàtica al play-off per la salvació, el que seria viure una situació nova després d'haver-se mantingut sense eliminatòries els dos cursos anteriors. De fet, amb la classificació a la mà és pràcticament un fet que les de Sant Cugat disputaran aquesta fase, tenint en compte la complicada classificació que tenen davant.

La UESC té tres partits de diferència respecte el conjunt que marca la salvació, el Club Natació Sabadell, amb el qual, això sí, té el bàsquet average a favor. Per tant, l'única possibilitat de permanència passa perquè les sabadellenques perdin tots els partits que li resten i les santcugatenques els guanyin. I el calendari s'ha posat exigent: el primer escull és ni més ni menys que el líder invicte: el Tordera, campió matemàtic de la competició, que visita el pav 1.