La UE Sant Cugat cerca el tres de tres davant un recent ascendit, el CN Terrassa

La UESC ha sumat dues victòries en els dos primers partits / Font: Unió Esportiva Sant Cugat

Bàsquet

Publicat el 3/oct/15 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina no es vol relaxar davant un recent ascendit, el Club Natació Terrassa, per mantenir la condició d'invicte i sumar la tercera victòria en tres jornades al grup 2 de Copa Catalunya. Santcugatencs i egarencs s'enfronten aquest diumenge a dos quarts de vuit del vespre. Tots dos equips es van enfrontar en un amistós a pretemporada amb triomf de la UESC, un partit, però, que l'entrenador dels santcugatencs, Germán Simón, no es marca com a referència.

Malgrat que tothom preveia un complicat inici de temporada, sobretot pel que fa a resultats, de la UESC masculina tenint en compte la seva quasi completa renovació de plantilla, afegida la novetat de Germán Simón com a entrenador, el balanç és impecable: dos triomfs en dues jornades, que situen els vermell-i-negres com un dels únics tres equips que ha estat capaç d'obtenir un ple de triomfs. Això sí, marcant de bon principi uns rols de protagonisme en els seus homes clau, sobretot pel que fa a minuts.

El Club Natació, de la seva banda, acaben d'ascendir de Primera Catalana i destaquen per la seva joventut. Els egarencs sumen una victòria en dos partits, curiosament, en l'únic enfrontament que han disputat lluny de casa. Per tot plegat, el tècnic de la UESC avisa del perill de la relaxació i de la superioritat física en quan a resistència que pot tenir el rival.

Germán Simón

Hem d'anar amb molt de cura amb aquesta sortida, la victòria en el partit amistós pot donar peu a relaxacions. Són equips que poden estar físicament millor que nosaltres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Simón té l'únic dubte del base Quim Fernández, amb molèsties.