El Qbasket femení es juga la permanència en un cara o creu amb el Pallejà

Imatge d'arxiu d'un partit del Qbasket Sant Cugat femení

Bàsquet

Publicat el 6/jun/15 per Alex Fàbrega

El Qbasket Sant Cugat visita la pista del CEB Pallejà en un cara o creu per veure quin dels dos conjunts aconsegueix la permanència i qui baixa de categoria. Tots dos han aconseguit guanyar els seus respectius enfrontaments com a locals i el tercer i definitiu partit decidirà l'eliminatòria per a la permanència de Segona Catalana. El matx final es disputarà aquest diumenge a dos quarts de sis de la tarda.

El Qbasket Sant Cugat i el CEB Pallejà es disputen una de les places per mantenir la categoria a Segona Catalana en una eliminatòria al millor de tres partits. Els pallejanencs van donar el primer cop imposant-se (56-40) i posant contra les cordes les santcugatenques, que ja no podien perdre cap dels dos compromisos que restaven.

En la primera oportunitat les noies del Qbasket van saber mantenir la calma i superar la pressió per imposar-se de forma clara i contundent (69-55) aprofitant el factor pista. Amb aquest triomf les de Jaume Rovira trencaven una ratxa de mesos perdent. Ara el cara a cara es trasllada de nou a Pallejà, amb igualtat màxima i 40 minuts de partit que decidiran quin dels dos equips juga l'any vinent a Segona Catalana i qui ho farà a Tercera.