Mateu: 'Els socis que no estan d'acord tenen l'eina d'una moció de censura'

Mònica Mateu, a l'estudi de Cugat.cat

Bàsquet

Publicat el 5/mai/15 per Dani Aguilà

La presidenta de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC), Mònica Mateu, manifesta en una entrevista al programa 'Esport en Marxa' de Cugat.cat que aquells socis que no estiguin d'acord amb la gestió de l'entitat tenen l'eina legal de la moció de censura, en referència a la plataforma 'Volem una UESC transparent i de tots'. Pel que fa a la petició d'aquesta plataforma d'una assemblea extraordinària, la presidenta de la UESC ha assegurat que en pocs dies es convocarà, amb el marge de 15 dies corresponents.

Mònica Mateu va trencar un llarg silenci al programa 'Esport en Marxa', on més enllà de celebrar la permanència dels primers equips de la secció de bàsquet i reconèixer la tasca dels segons equips, el planter i la secció de tennis taula, va repassar la convulsa situació institucional de l'entitat. Mateu va definir d''espectacle dantesc' l'assemblea celebrada el 23 de febrer, en què els socis no van aprovar els pressupostos i van instar la junta, on no era present la presidenta, de dur a terme eleccions.

Respecte l'assemblea extraordinària que segons la plataforma 'Volem una UESC transparent i de tots' ja s'hauria d'haver convocat, la presidenta ha apel·lat al fet que ella volia ser present a l'assemblea, i que no hi podria haver estat per qüestions mèdiques. Així, la màxima mandatària del club vermell-i-negre ha assegurat que en pocs dies s'anunciarà la data de la cita que, ha dit, pretén que es faci a la Casa de Cultura.

Pel que fa a una possible convocatòria d'eleccions, Mateu ha rebutjat plantejar-se aquesta possibilitat i ha recordat que aquells socis que no estiguin d'acord amb la gestió de l'entitat tenen l'eina legal de la moció de censura.

Mònica Mateu

Nosaltres convocarem eleccions dins la legalitat que marca la llei i segons els seus motius. L'altra eina legal que té un club i unes persones que no estan d'acord amb la gestió és la moció de censura.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



D'altra banda, Mateu ha assegurat que l'actual junta s'ha reunit amb el Consell Català de l'Esport, i que en aquest sentit l'organisme ja els ha dit 'com havien de presentar els documents perquè tot quedés legalitzat'.

Mònica Mateu

Vam presentar tota la documentació al Consell Català de l'Esport. El mateix Consell ens van dir com havíem de presentar els documents que teníem perquè tot quedés legalitzat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Satisfeta amb la tasca duta a terme aquesta temporada, ha negat que hi hagi manca d'atenció als entrenadors, i ha explicat que aquests entrenadors han fet una proposta d'organització esportiva de cara a la temporada que ve.

Pel que fa les finances, la presidenta ha dit que la junta es reunirà aquesta setmana juntament amb l'assessoria Espai Tràmits Sisquella, que l'entitat ha contractat per acabar d'ordenar els números del club, comptes que explicaran a la següent assamblea. Una assemblea, ha dit, que servirà per resoldre els dubtes 'que s'han sembrat' als socis.