La UE Sant Cugat posa a prova el seu valor a la dura pista del CB Artés

La UESC haurà de suar per seguir amb la bona dinàmica

Bàsquet

Publicat el 27/mar/15 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) avalua el seu gran moment en una de les pistes més dures del grup 1 de Copa Catalunya, la del CB Artés. Els santcugatencs s'enfronten als artesencs en un horari poc habitual, aquest divendres a dos quarts de deu del vespre. Tant l'hora del partit com l'intens ambient que crea l'afició de l'Artés seran dos dels principals problemes per a una UESC que arriba després superar dos dels grans de la categoria a casa, Boet Mataró i Mollet.

Situació completament diferent a la dels anteriors caps de setmana. La UESC posarà a prova el seu dolç moment contra un equip que, més enllà de la duresa de la seva pista, es caracteritza per la seva aposta clara per l'atac. L'Artés té jugadors de gran qualitat davant, amb anotadors determinants, homes amb una gran capacitat de fer punts, potencials que es converteixen en dèficits en defensa.

És tal la contradicció del joc dels artesencs que, a dia d'avui i després de 24 jornades, són l'equip més anotador i alhora el que més punts rep. Un equilibri a la corda fluixa que, de moment, ha servit l'Artés per situar-se a la zona tranquil·la de la classificació, a només dues victòries de la UESC. Els santcugatencs, de la seva banda, han passat de patir per salvar-se a allunyar-se de la promoció de descens.

Malgrat això i malgrat ser a només dos partits del tercer i el quart, conjunts que tanquen la zona de play-off, Mario del Campo segueix deixant clar que l'objectiu és salvar-se. Pel que fa al partit d'aquest divendres, el tècnic apel·la a un argument per sobre dels altres: la defensa.

Mario del Campo

Se'ns planteja una situació complicada, perquè tenim jugadors molt importants de baixa. Sortirem a defensar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Del Campo té les baixes d'Unai, Yusuf i la de Lluís Curto, aquesta última especialment sensible en la direcció i producció ofensiva de l'equip.