Oswaldo Romero: 'Ni hem estat informats ni ens han demanat col·laboració'


  • Comparteix:

Logo del CMSC

Logo del CMSC

El coordinador de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), Oswaldo Romero, ha lamentat que el Club Atlètic Barcelonès els hagi ignorat en la organització de la cursa Sant Silvestre Barcelonesa del proper 31 de desembre. Romero assegura que el nou club santcugatenc i l'Ajuntament els han deixat al marge i apel·la a la unió per treballar en comú per l'atletisme.

Des del Club Muntanyenc es valora el naixement del Club Atlètic Barcelonès a Sant Cugat com un fet positiu per a l'esport local i l'atletisme, però no entenen la falta de contacte i desinformació que han sofert. Ho explica el coordinador de la secció d'atletisme del CMSC, Oswaldo Romero.

Osvaldo Romero

Estem extranyats per la manca d'informació, tant per part de l'Ajuntament com del Club Atlètic Barcelonès.




Oswaldo apel·la a la unió per treballar en una direcció comú.

Osvaldo Romero

Ni hem estat informats ni ens han demanat col·laboració.







El Club Atlètic Barcelonès ha nascut Sant Cugat amb l'objectiu d'organitzar la Sant Silvestre i de nodrir la ciutat amb atletes d'elit. El club compta ja amb una vintena d'atletes professionals que s'entrenaran al CAR i entre els que destaquen noms com Abderraman Ait Khaoumch, Mohamed Benhmbarka i Jaume Leiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.