Jael Bestué bat el rècord d'Espanya de 100 metres llisos amb una marca d'11,43 segons

L'atleta santcugatenca ho ha aconseguit a la prova prèvia a les semifinals de l'Europeu sub 20 que s'està disputant a Suècia


  • Comparteix:

L'atleta santcugatenca Jael Bestúe / Foto: Teo Tovar

L'atleta santcugatenca Jael Bestúe / Foto: Teo Tovar

L'atleta santcugatenca Jael Bestué ha batut el rècord d'Espanya als 100 metres llisos a l'Europeu sub 20 que s'està disputant a la localitat sueca de Boras amb una marca d'11,43 segons. Amb aquest temps, Bestué assoleix també la seva millor marca personal. Bestué arriba a la cita després també de quedar campiona d'Espanya tant de 100 metres com de 200 metres en la categoria de sub 20. L'esportista santcugatenca del Barça, a més, va batre el rècord als 200 metres llisos en una competició anterior amb un temps de 23,67 segons.

A l'Europeu, Bestué està competint a les proves de 100 metres llisos i a la de relleus de 4x100 amb l'objectiu d'assolir el màxim de medalles per a l'equip estatal, que acumula 88 medalles en les darreres 24 edicions amb 24 ors, 21 plates i 43 bronzes. D'aquesta manera, l'atleta segueix treballant per intentar aconseguir la marca d'11,15 segons per poder disputar els Jocs Olímpics de Tòquio 2020, tot i que reconeix la dificultat d'aconseguir classificar-s'hi.




Jael Bestué

El meu objectiu és fer podi. Vull sobretot gaudir i seguir millorant, i intentar tornar a fer aquesta gran marca que he fet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.