La Transcollserola, diumenge amb sortida des de la Guinardera


  • Comparteix:

Imatge de la darrera edició de la Transcollserola

Imatge de la darrera edició de la Transcollserola

La Unió Ciclista Sant Cugat organitza la 8a edició de la marxa Cicloturista Transcollserola de carretera. Es disputa diumenge amb nova sortida des de la ZEM de la Guinardera a partir de les vuit del matí. Els participants poden escollir entre la marxa llarga, de 140 quilòmetres i 2.220 metres de desnivell acumulat, i la curta, de 94. El president del club santcugatenc, Rafa Robledo, assegura que el pont, la crisi i el temps han fet caure el nombre de participants que rondarà els 230 ciclistes.

Tots aquells que vulguin disputar la 8a edició de la Marxa Cicloturista Transcollserola encara tenen temps i es poden inscriure a través del web Transcollserola.com. La cita arribarà diumenge amb les dues marxes. La llarga de 140 quilòmetres, puntuable pel circuit de cicloturisme de llarga distància de la Federació Catalana de Ciclisme, i la curta de 94 amb una novetat destacada. La sortida i l'arribada canvien d'ubicació i seran des de la ZEM de la Guinardera. El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, creu que aquest canvi serà molt positiu pels participants.

Rafa Robledo

El fet de canviar la ubicació de la sortida i l'arribada és una millora molt important pels participants.




Robledo espera una participació aproximada de 230 participants, un descens causat pel mal temps, la crisi i el pont.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.