Jornada de boccia a Valldoreix


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de boccia al Pav-3 de Sant Cugat

Imatge d'arxiu de boccia al Pav-3 de Sant Cugat

La secció esportiva de l'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics de Sant Cugat del Vallès (ASDI) organitza la 7a jornada de la lliga catalana de boccia. Un total de 25 participants disputaran aquesta competició durant tot el diumenge al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.

La boccia torna a ser protagonista a la nostra ciutat amb la disputa de la setena jornada de la Lliga Catalana organitzada per la secció esportiva d'ASDI. Les santcugatenques Malena Escartín i Mireia Albiñana no participaran per motius personals. Els 25 participants competiran en les categories de BC1 i BC2, sense cap ajuda, i BC3, amb ajuda d'assistent i material auxiliar. La responsable de la secció esportiva d'ASDI, Liliana Pucci, destaca que aquesta jornada serveix per promocionar aquest esport a la nostra ciutat.

Liliana Pucci

És molt important organitzar aquesta jornada per promocionar el boccia a la nostra ciutat.


La competició s'inicia a les nou del matí i finalitzarà a un quart de set de la tarda al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.