Amador: 'Volem coordinar l'oferta hotelera i potenciar l'activitat comercial de la ciutat davant les grans cites esportives'


  • Comparteix:

Imatge de la reunió entre Xavier Amador i els representants del món hoteler i de la restauració de Sant Cugat

Imatge de la reunió entre Xavier Amador i els representants del món hoteler i de la restauració de Sant Cugat

El regidor d'Esports, Xavier Amador, i els representants del sector hoteler i de la restauració de la ciutat s'han reunit per tal d'establir estratègies de dinamització econòmica relacionades amb la celebració d'esdeveniments esportius de gran format. Tot i que s'espera que els acords comencin a funcionar de cara a la propera temporada, en els propers esdeveniments esportius de gran magnitud com la Olimpíada de Balls de Saló o el Torneig d'hoquei patins de la Fundació Joan Petit, es començaran a posar en marxa aquests acords.

En els darrers mesos la ciutat ha acollit grans esdeveniments esportius com els Balls de Saló i la Copa del Món o la Copa d'Espanya d'estètica. Uns actes esportius que mouen molts participants i familiars que s'apropen a la nostra ciutat i que poden ser beneficiosos pel sector hoteler, turístic i de la restauració del municipi. Aquest és el principal objectiu que s'ha extret de la reunió entre el regidor d'Esports, Xavier Amador, i els representants del món econòmic de la ciutat. Amador destaca la importància que esport i economia vagin de la mà per tal que totes dues àrees puguin beneficiar-se.

Xavier Amador

Aquestes sinèrgies que existeixen entre l'esport i l'activitat econòmica han d'anar coordinades per tal d'obtenir bons resultats. Aquest és l'objectiu.



Per la seva banda, el representant de l'hotel H2, Francesc Soler, creu que el fet que els comerços i hotels puguin treballar amb una planificació dels esdeveniments esportius pot ser un impuls per a la ciutat.


Francesc Soler

És important poder-nos coordinar per planificar les nostres ofertes envers l'activitat esportiva de la ciutat. Tenim una oferta de qualitat que no ha d'envejar a la de ciutats com Barcelona.




En les properes setmanes Sant Cugat acollirà esdeveniments esportius com l'Olimpíada de Balls de Saló o el torneig d'hoquei patins de la Fundació Joan Petit on s'espera l'arribada de centenars de persones a la ciutat entre participants i acompanyants. Un fet que servirà per posar a prova aquests acords entre Ajuntament i els representants del món comercial i hoteler de la ciutat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.