Els campus de l'OMET, PBSC i PHSC, protagonistes esportius de la Setmana Blanca


  • Comparteix:

Imatge del campus d'hoquei de la temporada passada

Imatge del campus d'hoquei de la temporada passada

L'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) prepara el Campus de Setmana Blanca amb la participació de 165 nens i nenes. La Penya Blaugrana Sant Cugat també organitzarà un campus de futbol pels més petits i el Patí Hoquei Sant Cugat un campus d'hoquei per als seus alumnes. Finalment, el Sant Cugat Esport ha cancel·lat el campus que volia organitzar per aquestes dates per falta d'inscripcions.

L'OMET ha augmentat el número de places fins a 165 després de rebre més sol·licituds de les que havia ofert inicialment, que eren 150. Bicicleta, piscina, rugbi, pàdel, futbol i altres jocs són les activitats programades per l'OMET amb l'objectiu que els nens i nenes d'entre P3 i 1r d'ESO gaudeixin fent esport de la Setmana Blanca. La coordinadora de l'OMET, Ester García, afirma que el número d'inscripcions és 'tot un èxit'.

Esther Garcia

Ens hem passat de més del 100% de places d'ocupació. Podem dir que ha estat tot un èxit.





D'altra banda, el Sant Cugat Esport ha cancel·lat el campus de futbol que tenia previst organitzar per falta d'inscripcions. De totes maneres, l'entitat vermell-i-negra continuarà organitzant els campus de Setmana Santa i d'estiu.

La Penya Blaugrana Sant Cugat té obert el període d'inscripcions pel seu campus, que tindrà lloc la propera setmana, de dilluns a divendres. L'entitat santcugatenca té previst complir amb les previsions i uns 60 participants podran gaudir de les activitats esportives a la ZEM de Can Magí.

En hoquei patins, el Patí Hoquei Sant Cugat també organitza un campus que tindrà lloc a la pista terratzo de la ZEM Jaume Tubau, de dilluns a divendres de vuit del matí fins les cinc de la tarda. Les inscripcions estan obertes fins dijous i les previsions apunten a que uns 30 participants gaudiran de les activitats organitzades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.