El CVSC col·labora amb el Dia Internacional de la Dona


  • Comparteix:

Imatge de la presentació del Dia de la Dona

Imatge de la presentació del Dia de la Dona

El Club Voleibol Sant Cugat participarà en els actes programats durant el mes de març pel Dia Internacional de la Dona amb una taula rodona titulada 'Dona i esport', que tindrà lloc el dimecres 23 de març. L'Ajuntament i diverses entitats han organitzat una vintena d'activitats durant tot el mes per celebrar aquesta data. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha explicat que la societat necessita igualtat entre homes i dones.

L'esport també estarà present en els actes del Dia Internacional de la Dona. El Club Voleibol Sant Cugat, que treballa i potencia la vessant femenina de l'esport, col·labora amb l'Ajuntament per celebrar aquest dia. El club santcugatenc organitza una taula rodona amb el tema 'Dona i esport', que se tindrà lloc el 23 de març a les set de la tarda a la Sala d'actes de la Casa de Cultura.

El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, explica quin és l'objectiu de l'acte.

Miquel Martínez

Cal donar valor a l'esport femení i conscienciar la societat.




L'Ajuntament organitza una vintena d'activitats amb la col·laboració d'associacions i entitats. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha explicat que la societat necessita igualtat entre homes i dones.

Susanna Pellicer

Les noies tenen un bon nivell esportiu i cal que es promocioni. El Club Voleibol Sant Cugat ho fa des de la seva creació.



Un concert de Beth al Teatre-Auditori el primer divendres de mes donarà el tret de sortida a les activitats, que enguany aniran des de taules informatives fins a projeccions de pel·lícules, xerrades i exposicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.