Recoder: 'A Amador li ha tocat endreçar la política esportiva en un moment de decreixement econòmic'


  • Comparteix:

Lluís Recoder

Lluís Recoder

L'alcalde Lluís Recoder valora la feina feta pel regidor d'Esports, Xavier Amador, al capdavant de la seva àrea. Recoder ha destacat, en l'esmorzar amb els mitjans de comunicació, que a 'Amador li ha tocat endreçar la política esportiva en un moment de decreixement econòmic'. Segons l'alcalde, es tracta d'una 'situació complicada' que l'ha dut a prendre 'decisions antipàtiques'.

La situació de decreixement econòmic també ha afectat l'àrea esportiva i, és per això que, segons l'alcalde, el regidor d'Esports, Xavier Amador, ha hagut de 'canviar dinàmiques i fer corresponsables els clubs'.

Lluís Recoder

És un home que li ha tocat endreçar la política esportiva en un moment de decreixement econòmic, i aixó sempre és complicat.




Per aquestes complicacions doncs, l'alcalde ha volgut destacar l'esforç de l'àrea esportiva encapçalada pel regidor i pel cap d'àrea, Xavier Codina.

Lluís Recoder

El Xavier ha hagut de posar-ho tot en el seu lloc i això obliga a prendre decisions antipàtiques. Jo penso que ha fet una bona feina, tant ell com el Xavier Codina.



Durant l'esmorzar amb els mitjans de comunicació, que ha tingut lloc aquest divendres al matí al Bar-Restaurant El Mesón, l'alcalde ha afegit que tot i que no en pot dir res, si Amador vol formar part de la secretaria general de l'Esport, 'que ho lluiti'.

Lluís Recoder

Amb qui he treballat, són persones que les valoro molt. Tots tenen les seves virtuts, i tots tenim les nostres pegues. Si al Xavier li fa il·lusió, endavant, que ho lluiti.





A banda de qualificar la tasca d'Amador, Recoder ha valorat a totes les persones que han treballat amb ell durant els anys que ha encapçalat l'equip de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.