Xavier Amador: 'La regidoria d'Esports facilitarà l'organització del Joan Petit per part del PHSC'


  • Comparteix:

Xavier Amador, regidor d'Esports

Xavier Amador, regidor d'Esports

El regidor d'Esports, Xavier Amador, veu amb bons ulls la proposta del Patí Hoquei Sant Cugat d'organitzar el torneig de la Fundació Joan Petit-Nens amb càncer a la nostra ciutat. Amador dóna suport a la iniciativa del club santcugatenc però espera que es concreti tot el programa d'activitats.

Sant Cugat vol agafar el relleu d'Olot com a ciutat organitzadora del torneig de la Fundació Joan Petit-Nens amb càncer. El Patí Hoquei Sant Cugat vol acollir aquest acte, però primer de tot ha volgut conèixer l'opinió de la regidoria d'Esports. Xavier Amador creu que és una bona iniciativa, però cal saber de manera més concreta quines són les necessitats del club santcugatenc.

Xavier Amador

Valoro positivament aquesta iniciativa, però cal saber de manera més detallada el projecte.


El vicepresident del Patí Hoquei Sant Cugat, Carles Pinto, ha explicat que el seu club necessita utilitzar els tres pavellons de la ZEM de la rambla del Celler. Pinto creu que aquest acte podria reunir més de 800 persones a la nostra ciutat.

Carles Pinto

Necessitem els tres pavellons per poder organitzar el torneig.



En els propers mesos se sabrà si Sant Cugat acull aquest torneig d'hoquei patins i d'altres activitats. Segons Pinto aquest acte podria fer-se entre l'abril i el maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.