Trobada d'arts marcials a Sant Cugat


  • Comparteix:

La Sala d'Arts Marcials acull una nova trobada

La Sala d'Arts Marcials acull una nova trobada

El Club Karate Sant Cugat i el Club Jiu-jitsu Sant Cugat organitzen avui la Trobada d'Arts Marcials. La cita tindrà lloc a partir de les vuit del vespre a la Sala d'Arts Marcials de la ZEM de la rambla del Celler. El director tècnic del CKSC, Salvador Álvarez, explica que l'objectiu d'aquesta trobada és fer germanor i fomentar la pràctica de les arts marcials.

El Club Karate Sant Cugat preveu una participació d'unes 50 persones. El Club Kihon d'Hospitalet és l'entitat invitada pels clubs santcugatencs, que aporta un mestre en la modalitat d'Aikido. Tres mestres, un de cada entitat, seran els encarregats d'ensenyar els diferents aspectes de cada especialitat. Les edats dels inscrits van des dels 14 anys fins els 60.

El director tècnic del CKSC, Salvador Álvarez, afirma que l'objectiu és fomentar la germanor i reivindicar les arts marcials. Álvarez també ha aprofitat per reclamar la millora del sistema de ventilació de la Sala d'Arts Marcials.

Salvador Álvarez

Volem potenciar la germanor entre els clubs. També volem reivindicar les arts marcials i les seves necessitats, en aquest cas la ventilació a la sala.





A partir de les vuit del vespre els participants podran gaudir del karate, de l'aikido i del jiu-jitsu a la Sala d'Arts Marcials de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.