Els premis Esport en Marxa, considerats un 'reconeixement públic'


  • Comparteix:

Foto de família dels guardonats l'any 2009

Foto de família dels guardonats l'any 2009

L'expresident de l'AXA Sant Cugat Josep Maria Zapater i Eduard Pomar, fill de l'escaquista santcugatenc Arturo Pomar, coincideixen en remarcar la importància dels premis Esport en Marxa. Tant Zapater com Eduard Pomar consideren que aquests premis són un reconeixement públic a l'esforç que realitzen els esportistes. De la seva banda, el responsable i psicòleg de l'entitat Panta-Rei, dedicada al benestar emocional, Tomàs Navarro, ha analitzat la part externa que se'n deriva de l'entrega d'un premi.

Arturo Pomar va rebre el premi d'honor a tota una trajectòria l'any 2007 i Josep Maria Zapater el de tota una trajectòria en l'edició celebrada el 2008. En la tertúlia de Cugat ràdio, que ha tingut lloc aquest dilluns, Zapater i Eduard Pomar, fill d'Arturo Pomar, han coincidit en la importància d'aquests premis i, per tant, la importància de la Nit de l'Esport, on hi ha representació de tota la família esportiva santcugatenca. L'expresident de l'AXA Sant Cugat Josep Maria Zapater destaca el reconeixement que atorguen els premis als esforços realitzats.

Josep Maria Zapater

Crec que són molt necessaris aquests premis, perquè et sents molt reconegut per la feina que has fet. Veus que la feina que has fet ha servit per alguna cosa.




En aquesta mateixa línia ha respost el fill de l'escaquista Arturo Pomar, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

Està molt bé que es doni un premi a aquells esportistes que han tingut una trajectòria tota la seva vida, per recordar-los.




En la tertúlia també ha participat el responsable i psicòleg de l'entitat Panta-Rei, Tomàs Navarro, que ha analitzat la importància que té rebre un reconeixement públic en forma de premi.

Tomàs Navarro

Un premi és un incentiu. És allò que t'ajuda i dirigir la conducta cap a un objectiu. És el reconeixement públic d'un esforç que un ha fet.


El dijous 2 de desembre, en l'acte de celebració de la 14a edició dels Premis Esport en Marxa, es repartiran nou guardons més que reconeixeran la tasca feta pels seus guanyadors en la temporada 2009-10. La Nit de l'Esport tindrà lloc a la Vil·la Sàbat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.