Futbol internacional al Col·legi Europa


  • Comparteix:

El Col·legi Europa organitza un torneig internacional

El Col·legi Europa organitza un torneig internacional

El Col·legi Europa acull des d'avui i fins dissabte el torneig internacional de futbol ISSA 2010. Equips de sis escoles internacionals del Regne Unit, una de Madrid, una de Portugal i una de Turquia han vingut a Sant Cugat per participar en aquest torneig.

Els partits es disputaran a les instal·lacions del Col·legi Europa i a la ZEM de Can Magí. L'Europa ha quedat enquadrat al grup A, amb els anglesos de les escoles internacionals Southbank, ACS Egham i Saint Michael's i el Saint Dominic's de Portugal. Al grup B hi estan l'escola americana de Madrid, els turcs de l'escola Bilkent Laboratory, els britànics de les escoles internacionals d'Aberdeen i Londres i l'escola alemanya de Londres.

El Col·legi Europa debutarà dijous a les onze i deu minuts del matí contra els portuguesos del Saint Dominic's. El mateix dia, a un quart i cinc de dues del migdia, els santcugatencs tornaran a jugar contra el col·legi internacional Southbank d'Anglaterra.

En l'edició del 2009, disputada a Londres, la campiona va ser l'escola americana de Madrid. El Col·legi Europa va acabar en sisè lloc, un resultat que intentaran millorar enguany com a amfitrions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.