Es posa en marxa el torneig de pàdel 'Ajudem els altres'


  • Comparteix:

Imatge de la presentació del torneig fa dues setmanes

Imatge de la presentació del torneig fa dues setmanes

El 2n torneig de pàdel 'Ajudem els altres', organitzat pel Junior i l'empresa de restauració Bocca, ha donat el tret de sortida a les instal·lacions de l'entitat blau-i-negra. La competició, que és de caràcter benèfic, donarà els beneficis a Càritas Sant Cugat.

El missatge del torneig és utilitzar l'esport com a vehicle d'ajuda social. Els diners del campionat aniran destinats al projecte Talleret, que consisteix en donar feina a dones embarassades o que hagin tingut fills recentment. El Junior ha cedit les seves instal·lacions per tal de col·laborar amb Càritas. També han col·laborat altres entitats, com l'Ajuntament de Sant Cugat.

El regidor d'Esports, Xavier Amador, destaca l'alt nivell d'organització del torneig que enguany comptarà amb la presència de 200 participants, 100 més que l'edició de l'any passat.

Xavier Amador

És un bon torneig, d'altíssima qualitat esportiva i dirigit per uns grans professionals.



Les finals del campionat es disputaran diumenge. El 8 d'octubre hi haurà l'acte d'entrega de premis al club Bocca amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.