La Penya Blaugrana Sant Cugat al Congrés de penyes del Barça


  • Comparteix:

Josep Maria Félez present al Congrés de penyes del Barça

Josep Maria Félez present al Congrés de penyes del Barça

La Penya Blaugrana de Sant Cugat participarà en el Congrés de penyes del Barça que se celebra durant el dia d'avui. Més de 500 penyes barcelonistes de tot el món assistiran en aquest acte presidit pel nou màxim mandatari Sandro Rosell. El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, confia en la nova junta i creu que donaran un impuls molt important al món penyístic blaugrana.

El dia del Gamper ha estat l'escollit per la nova junta directiva per celebrar el Congrés de penyes del Barça. En aquest acte es debatrà sobre el nou model per a les penyes que vol implantar Sandro Rosell. El projecte penyes Segle XXI es marca com a gran objectiu ajudar a totes les penyes del Barça que actualment sumen més de 500. La Penya Blaugrana Sant Cugat assistirà a l'acte i el seu president, Josep Maria Félez, ha explicat a Cugat.cat que la figura de Jordi Cardoner ajudarà a millorar la relació entre el Barça i les penyes.

Josep Maria Félez

Esperem millorar la relació de les penyes del Barça i Jordi Cardoner és la figura clau.


Després del congres es farà la presentació del primer equip i després a tres quarts de vuit del vespre es disputarà el trofeu Joan Gamper. El Barça i el Milan de Ronaldinho buscaran el triomf i sumar el títol en joc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.