Una variada oferta esportiva pel cap de setmana


  • Comparteix:

La cursa d'orientació serà un dels esports de la Festa de l'Esport

La cursa d'orientació serà un dels esports de la Festa de l'Esport

L'esport escolar posa el punt i final a la temporada amb les jornades de cloenda de voleibol i futbol sala. Pel que fa al voleibol, l'acte tindrà lloc dissabte de nou del matí a una de la tarda al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix, mentre que la ZEM de La Floresta acollirà la de futbol sala diumenge de nou del matí a tres de la tarda. El mateix diumenge el Parc Central serà l'escenari d'una Cursa d'Orientació en família des de les deu del matí fins dos quarts de tres de la tarda.

Els diferents equips que han participat durant tot l'any en el programa de l'OMET Esport en Edat Escolar finalitzen aquest cap de setmana la temporada amb diverses jornades de cloenda. A més de la jornada de bàsquet, dissabte també tindrà lloc la de voleibol. Des de les nou del matí fins la una de la tarda, el Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix serà l'escenari on es faran exhibicions a càrrec dels participants, a més de l'entrega dels premis de la temporada.

Un altre esport escolar que posa fi a la temporada és el futbol sala que tancara les portes diumenge a partir de les nou del matí i fins les tres de la tarda a la ZEM de La Floresta.

El coordinador d'esport escolar de l'OMET, Jordi Moncusí, creu que Sant Cugat té la sort de tenir molta participació en les seves activitats esportives.

Jordi Moncusí

La majoria d'escoles tenen molts equips i així podem tenir una lliga propia. Hi ha una competència sana.


D'altra banda, diumenge a partir de les deu del matí fins a dos quarts de la tarda, el Parc Central serà l'escenari d'una Cursa d'Orientació en família. Una activitat amb l'objectiu de fomentar el treball en família. És per això que els participants, nens i nenes de 1r a 6è de primària participaran amb els pares o tutors. L'activitat es farà en equips de tres persones formats per dos nens i un adult.

La tècnica d'activitats puntuals de l'OMET Elsa Artigas comenta un dels objectius principals de la Cursa d'Orientació en família.

Elsa Artigas

L'objectiu és que puguin conèixer la orientació, que és potser un dels esports menys coneguts a la ciutat.






S'espera la participació d'uns 30 equips en la primera Cursa d'Orientació en familia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.