La Festa de l'Esport, també a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'esport escolar

Imatge d'arxiu d'esport escolar

La Festa de l'Esport arriba aquest cap de setmana a 190 municipis de la província de Barcelona i Sant Cugat no n'és una excepció. Una cursa d'orientació en família, torneigs de futbol, tennis en cadira de rodes, la Diada del Bàsquet i la cloenda de diverses activitats esportives en edat escolar es troben dins del programa d'un cap de setmana ple d'esport a la nostra ciutat.

El gruix d'activitats se centra durant la jornada de dissabte, que començarà a les nou del matí amb les jornades de cloenda de bàsquet i voleibol en edat escolar organitzades per l'OMET, a la ZEM de la Rambla del Celler i el Pavelló de Valldoreix respectivament.

També a les nou del matí el Mira-sol Baco ha organitzat el torneig de futbol de final de temporada. Més tard, a dos quarts d'una i fins tres quarts de dues, la Fundació UESC, de la qual Cugat.cat n'és mitjà audiovisual oficial, ha preparat una exhibició de tennis en cadira de rodes, que tindrà lloc a la ZEM de la Rambla del Celler. I a partir de les tres de la tarda i fins a les nou del vespre, tindrà lloc la Diada de Bàsquet de la UESC.

El regidor d'Esports, Xavier Amador, creu que Sant Cugat demostra setmana rera setmana que és una ciutat volcada en l'esport.

Xavier Amador

La Festa de l'Esport la tenim cada setmana. Reivindiquem la importància de l'esport en els temps que corren com a transmissor de valors.



Diumenge, des de les nou del matí a les vuit de la tarda el 6è Memorial Jaume Tubau - 27è torneig de final de temporada del Sant Cugat Esport a la ZEM Jaume Tubau. A la mateixa hora, la ZEM de LA Floresta acollirà la jornada de cloenda de futbol sala en edat escolar. A les deu del matí i fins a dos quarts de tres, una Cursa d'Orientació en família al Parc Central.

Xavier Amador creu que la participació serà molt bona tal i com ha succeït durant tota la temporada en les diferents activitats esportives de la ciutat.

Xavier Amador

Hem pujat un 2% o 3% respecte l'any passat. De vegades el temps ajuda i d'altres no. Però creiem que tindrem una bona afluència de gent.





Per completar la Festa de l'Esport, durant tot el dissabte i el matí de diumenge el Centre Eurofitness tindrà les portes obertes. També les pistes de Sant Francesc i de l'escola Joan Maragall seran d'ús lliure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.