La Fundació de la UESC continua sumant patrocinadors


  • Comparteix:

La Fundació de la UESC rebrà més de 40.000 euros en patrocinis després de l'acord signat amb les empreses Cespa, que s'incorpora enguany, i la renovació de CIC-3, Marcove, la Fundació Jesús Serra del Grup Catalana Occident i Citelum. El president de la Fundació de la UESC, Jordi Torrens, ha volgut agrair la col·laboració dels patrocinadors. L'acte ha estat presidit per l'alcalde, Lluís Recoder.

L'entrada de Cespa com a nou patrocinador de la Fundació de la UESC amb 12.000 euros és la gran novetat que s'ha presentat a la sala de plens de l'Ajuntament. L'altra bona notícia per a l'entitat santcugatenca és la renovació de CIC-3 que aporta 10.000 euros, Marcove 6.000, i la Fundació Jesús Serra del Grup Catalana Occident amb 12.000. Citelum signarà ben aviat la seva continuïtat com a patrocinador. El president de la Fundació de la UESC, Jordi Torrens, satisfet amb la signatura dels convenis.

Jordi Torrens

Cal agrair la col·laboració d'aquestes empreses.


L'acte, presidit per Lluís Recoder, s'ha celebrat a la sala de plens de l'Ajuntament. Recoder aposta pel model esportiu de la ciutat.

Lluís Recoder

Sant Cugat sempre aposta pel model esportiu i de valors.


L’acte ha comptat amb la presència del representant de la Fundació Jesús Serra, Manel Farré, el representant de CiC3, Albert Sala, el representant de Marcove, Olga Velasco, el representant de Cespa, Narcís Llongarriu, i el regidor d'Esports, Xavier Amador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.