Grup XXI patrocinarà els propers 4 anys a la Unió Ciclista Sant Cugat


  • Comparteix:

El grup empresarial Grup XXI patrocinarà a la Unió Ciclista Sant Cugat pels propers 4 anys. L'aportació econòmica al club santcugatenc s'anirà incrementant a partir dels 5.500 euros del primer any. Ramon Martos, president de la Unió Ciclista, afirma que aquest acord amb Grup XXI farà crèixer el club.

Comença una nova etapa en el patrocini de la Unió Ciclista Sant Cugat. Chic, que fins ara n'era el patrocinador, deixa aquest lloc. El grup empresarial Grup XXI li agafa el relleu i signa un acord amb l'entitat santcugatenca per les quatre properes temporades. Santi Vila, conseller de Grup XXI destaca la importància d'implicar-se en un esport de tanta tradició a Sant Cugat. Per la seva banda, el president de la Unió Ciclista, Ramon Martos, agraeix l'aposta de l'empresa i espera que les dues parts surtin beneficiades per l'acord.
Lluís Recoder, que va presidir l'acte de signatura, destacava la bona elecció que havia fet Grup XXI patrocinant la Unió Ciclista Sant Cugat, un club que l'any vinent complirà el mig segle d'existència.
El president del club santcugatenc, Ramon Martos, també ha avançat que l'entitat ha creat un equip de triatletes femení i que ja preparen pel nou any els actes del cinquantè aniversari. Martos va regalar una samarreta del club santcugatenc a Lluís Recoder, per cert, gran aficionat al ciclisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.