RUGBY: El CR Sant Cugat finalitza el circuit de rugby-platja aquest cap de setmana a Platja d'Aro


  • Comparteix:

L'equip sènior del Club Rugbi Sant Cugat finalitza demà el tercer circuit de rugbi platja amb el tornig de Platja D'Aro. Desprès de participar als campionats de Badalona, l'Atmella de Mar i Alella els jugadors santcugatencs iniciaran les vacances un cop finalitzi la competició de demà. El Club Rugbi Sant Cugat començarà a preparar la temporada la tercera setmana d'agost.

Desprès de disputar els torneigs de Badalona, l'Atmella de Mar, on els santcugatencs van aconseguir classificar-se en la cinquena posició i el torneig d'Alella, on van aconseguir la setena plaça, l'equip sènior del Club Rugbi Sant Cugat finalitza demà dissabte el tercer circuit de rugbi platja amb el torneig de Platja d'Aro. La competició que tindrà lloc a la Platja Gran de Platja d'Aro posa el punt i final a un circuit que va donar inici el dia 2 de juliol. Com explica el jugador Eloi Sancho, un dels components de l'equip, totes aquests competicions serveixen per gaudir del rugbi un cop ha finalitzat la temporada.

Eloi Sancho

Els torneigs de rugbi platja són més que a nivell competitiu, una forma de passar-s'ho bé una vegada ha finalitzat la temporada. Juguem els jugadors que volem.



Desprès del torneig de Platja d'Aro els santcugatencs començaran les vacances fins la tercera setmana d'agost, quan l'equip iniciarà els entrenaments per preparar la nova temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.