Futbol: El Sant Cugat Esport goleja per 6 a 2 el cuer del grup, el Tossa


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport goleja al cuer del grup, el Tossa, per 6 a 2 i aconsegueix guanyar a Coll Favà després de dos mesos i mig. Roque amb un hat-trick, Nando amb dos gols i Carlitos han estat els golejadors del partit. Els visitants, que van oferir una mala imatge, van demostrar sobre el terreny de joc que són un dels aspirants per baixar a primera regional.

Després de molt de temps, concretament dos mesos i mig, el Sant Cugat Esport ha tornat a guanyar a Coll Favà i de quina manera. Els homes que entrena Manel Delgado han golejat al cuer del grup, el Tossa, que es va presentar a Sant Cugat amb onze jugadors de l'equip filial que milita a segona regional. Els components que van iniciar la temporada amb el conjunt gironí han marxat de l'entitat per problemes econòmics. Aquest fet no va condicionat pas el joc dels locals que van sortir a per totes i prova d'això és el marcador amb el que acabava el primer temps, 3 a 0 pels locals.

El defensa David Vélez assegura que passats els primers 10 minuts el Sant Cugat es va fer amb el control del matx.

David Vélez

A partir del minut 10 hem controlat el partit, han arribat els gols i hem marxat tranquils al descans.


Un partit sense massa història on el més positiu ha estat el festival de gols que es va veure a Coll Favà. Roque amb un hat-trick, Nando amb dos gols i Carlitos han estat els golejadors del matx. Una victòria, dedicada a Bòria, que s'estarà dos mesos de baixa per una fractura a la mà. Els onze jugadors que van saltar al terreny de joc van lluir una samarreta amb el lema `` Boria anímate'' per donar suport al jugador vermell-i-negre.
Un triomf que serveix als locals per situar-se a la zona tranquil·la del grup i encara la jornada de descans que hi haurà el proper cap de setmana.

Com comenta Vélez, aquest triomf era important per a l'equip.

David Vélez

És un triomf important per a nosaltres, que és el que li faltava a l'equip.


El dia 12 de desembre tornarà la competició pels santcugatencs que rebran al Martorell a Coll Favà, conjunt que ocupa la penúltima posició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.