Com fer batuts de fruita a casa
Quatre receptes senzilles per fer amb les fruites i els estris dels comerços de proximitat
Els plàtans, les maduixes, els prèssecs i el mango són les fruites més òptimes per fer batuts a l'estiu / Foto: Cugat Mèdia (Sant Cugat Fruits)
ServeisPublicat el 30/jun/20 per Anabel Piñar
Les fruiteries de proximitat de Sant Cugat ja disposen de la fruita del temps amb la qual es poden elaborar batuts saludables i refrescants per a esmorzar o berenar aquest estiu. A més, les botigues de paramenta de la llar com, la Cuinetes o Ferreteria Sabadell, tenen a l'abast diferents tipus de batedores per elaborar-ne de manera senzilla. A continuació, quatre possibles receptes.
Batut de poma i plàtan
Ingredients
Cal posar-ho tot a la batedora i triturar-ho fins que quedi una barreja homogènia. En aquest cas, el batut no requereix llet.
Batut de maduixa
Ingredients
Netejar les maduixes i tallar-les en quatre trossos per després, introduir-.les a la batedora. Afegir la melmelada i la llet i triturar. La menta s'afegeix una mica picada per sobre un cop es servei el batut en un got.
Batut de taronja
Ingredients
Cal introduir tots els ingredients a la batedora i batre-ho conjuntament. Es pot servir amb una rodanxa de taronja.
Batut de fruites tropicals
Posar totes les fruites tallades a la batedora i cobrir-les d'aigua o llet. Triturar-les i barrejar-hi el gelat. Com a opció, s'hi pot afegir una cullerada de xarop d'auró i espolsar-li llavors de Xia.