Quins són els plats típics del Ramadà?
La cuinera Nadia Sahli comparteix les receptes més tradicionals d'aquesta celebració musulmana al 'Connectats'
Harira, sopa típica del ramadà / Foto: CC
PodcastPublicat ahir per Carme Reverte
El Ramadà és el mes de dejuni que celebren els musulmans arreu del món. És un període en què la gent només menja abans de l'alba i després de la posta de sol, mai durant el dia. Aquesta celebració es converteix en una festa gastronòmica amb un assortiment de plats i begudes per compartir en família. Harira (sopa de llegums), briwats (pastissets de pasta de full farcits de pollastre), xabàkia (pastisset de sèsam recobert de mel), dàtils, ous, té amb menta, sucs naturals de fruita i aigua serveixen per fer el primer àpat del dia i trencar el dejuni. Nadia Sahli és cuinera i ha explicat al programa 'Connectats' quins són els plats tradicionals d'aquesta celebració i com s'elaboren alguns d'ells.