La Oreja de Van Gogh i les desavinences de la banda, a la tertúlia del cor del 'Faves comptades'

Les últimes decisions que ha pres el grup de música han desempolsegat velles diferències entre els components

Kuka Fernández, Carm Reverte i Eva Garrido / Foto: Cugat Mèdia

Podcast

Publicat avui, a les 09:00 per Redacció

La Oreja de Van Gogh anunciava aquesta setmana que la banda i la seva actual vocalista, Leire Martínez, emprendrien camins per separat. Aquesta notícia, que ha sacsejat el món de la música, arriba tot just després que el periodista Javier de Hoyos confirmés en exclusiva que el grup havia pactat un concert amb la seva antiga component, Amaia Montero, pel 2025. Eva Garrido i Kuka Fernández han analitzat aquest divendres a la tertúlia del cor del 'Faves comptades' els motius pels quals la formació podria haver pres aquesta decisió.

Escolta-ho

Però l'actualitat de la crònica social ha passat per altres temes com la mort de Mayra Gómez Kemp als 76 anys. La presentadora, recordada amb molt d'afecte pel públic després d'estar al capdavant de quatre temporades del concurs 'Un, dos, tres... Responda otra vez'.

Pel que fa al món de les influencers, l'arribada més esperada, la de la primera filla d'Aida Domènech (Dulceida) i Alba Paul. Però les primeres hores de vida de la petita Aria, que va néixer el 15 d'octubre, no han estat exemptes de polèmica perquè els usuaris ja han posat el crit al cel per una imatge que ha penjat Domènech amb un fuet a la mà.

I el programa 'La Revuelta' de David Broncano han tornat a donar, de nou, un gran moment aquesta setmana: el retrobament entre Sonia i Selena, les mítiques intèrprets del 'Yo quiero bailar', 23 anys després.

Pots escoltar el magazín 'Faves comptades' de dilluns a divendres de 10 h a 12 h al 91.5 FM i a cugat.cat/directe