L'adaptació cinematogràfica de 'Robot Salvaje' arriba a les sales de cinema de Sant Cugat

'My Hero Academia: You're Next', 'La infiltrada', 'La sustancia' i el documental 'Una estrella fugaz' també arriben als cinemes de la ciutat

Un moment de la cinta d'animació 'Robot salvaje'

Podcast

Publicat divendres per Alba Triadó / Acn

El film d'animació 'Robot Salvaje' aterra aquest divendres a la cartellera de les dues sales de cinema de Sant Cugat després del seu pas pels festivals de Sant Sebastià i Toronto. Yelmo, a més, projectarà 'My Hero Academia: You're Next' basat en el manga de Kôhei Horikoshi, la cinta basada en fets reals 'La infiltrada', d'Arantxa Echevarria i 'La sustancia', una comèdia negra que reflexiona sobre la dictadura de la bellesa, la fama i la joventut eternes protagonitzada per Demi Moore que va guanyar el premi a millor guió al Festival de Canes. Als Cinemes Sant Cugat també es podrà veure el documental 'Una estrella fugaz', un viatge emocional per recordar la vida i la mort del fill d'un dels directors de la cinta, Ignasi Guerrero, quan només tenia quatre mesos. Tot plegat ho hem repassat al magazín 'Faves comptades' on Ferran Garcia també ens ha recomanat la pel·lícula 'La Promesa d'Irene' i la mini sèrie 'No parlis amb estranys'.

Escolta-ho


'Robot salvaje'

Després de passar pels festivals de Sant Sebastià i Toronto, aquest divendres arriba el film de ciència-ficció 'Robot salvaje', l'adaptació del director Chris Sanders de la novel·la escrita per Peter Brown. Amb un repartiment de veus de Lupita Nyong'o, Pedro Pascual o Kit Connor, el film d'animació presenta un èpic viatge d'un robot - la unitat 7134 de Roz - que pateix un naufragi en una illa solitària i ha d'aprendre a adaptar-se a l'entorn. Gradualment establirà relació amb els animals de l'illa i es convertirà en mare adoptiva d'una bèstia sense família.



'My Hero Academia: You're Next'

També s'estrena a la gran pantalla el film d'animació 'My Hero Academia: You're Next' de Tensai Okamura i basat en el manga de Kôhei Horikoshi. En una societat que herois i malvats lluiten contínuament en nom de la pau i el caos, Deku, un estudiant de U.A. High School aspira a ser el millor heroi possible, s'enfronta al malvat. Podran en Deku i la resta de classe de l'institut protegir el món acabat amb en Dark Might, l'home que pretén ser el nou símbol de la pau?



'La infiltrada'

Basada en fets reals arriba 'La infiltrada' d'Arantxa Echevarria. Amb Carolina Yuste, Luis Tosar, Victor Clavijo i Nausicaa Bonnín, s'explica la història real d'Aranzazu Berradre Marín, el pseudònim amb què es va infiltrar una agent de la policia espanyola a la banda terrorista ETA durant vuit anys. La protagonista va ser l'única dona a conviure en un pis amb dirigents d'ETA i va aconseguir desarticular el comando Donosti en un moment crucial per la banda. Es tracta de la història d'una dona valenta que va canviar la seva vida per salvar la dels altres.



'La sustancia'

'La sustancia' de Coralie Fargeat és una comèdia negra sobre una actriu de la qual els millors anys ja han passat. Després de ser acomiadada pel seu cap de forma discriminatòria, cau en una perillosa espiral de desesperació, fins a un accident de cotxe que la condueix a una empresa que li ofereix una substància que la farà transformar en la seva millor versió. Si accepta la injecció, haurà d'estar una setmana en el seu cos millorat i una en el cos real. Si trenca aquest ritme, les conseqüències son nefastes.

La pel·lícula de Coralie Fargeat reflexiona sobre la dictadura de la bellesa, la fama i la joventut eternes. Un film que ha arribat al Festival de Sitges. La popular actriu Demi Moore protagonitza el film, que va ser premiat a Canes amb el guardó al millor guió i que confronta "les actrius amb la seva pitjor fòbia".



'Una estrella fugaz'

Ignasi Guerrero i Arturo Méndiz dirigeixen el documental 'Una estrella fugaz', sobre el petit Pep que va morir amb només quatre mesos de vida incapaç de remuntar l'última operació al seu petit cor. Durant tot aquest temps a l'UCI, l'Ignasi va veure com l'Àgata era capaç de mantenir-se serena i esperançada. L'Ignasi pensava molt en la seva mare, que anys enrere havia patit la mort d'un fill. Però va quedar molt afectada i mai ho va superar. Set anys després l'Ignasi ha decidit demanar l'historial clínic d'en Pep per entendre què va passar.