Al 'Plats del món' d'aquesta setmana viatgem fins a Amèrica del Sud i Alemanya per conèixer àpats típics de la seva cuina
Cada setmana, receptes del món explicades per joves de l'aula d'acollida de La Farga
Axel, Álvaro, Felipe i Nacho, els protagonistes del quart capítol de 'Plats del món' / Foto: La Farga Sant Cugat
PodcastPublicat el 25/jul/24 per Sílvia Ferrer
En el capítol 4 de 'Plats del món' viatgem a l'Argentina per descobrir l'empanada, amb l'Axel, i el rostit, amb el Felipe; i l'Álvaro ens explica la sopa paraguaia. I de l'Amèrica del Sud marxem a Alemanya, amb el Nacho i els bratwursts.
Escolta-ho
El curs 2023-2024 l'aula d'acollida de La Farga Sant Cugat ha tingut 34 alumnes nouvinguts procedents de 18 països diferents i que fa menys de 24 mesos que resideixen a Catalunya. A 'Plats del món' no parlem de diferències, parlem de les coses interculturals que ens uneixen: el menjar i la música del món!
'Plats del món' és una col·laboració de l'aula d'acollida de La Farga i Cugat Mèdia.