El 10è Cicle de Concerts a Can Monmany, al 'Molta Comèdia'

El president de l'EMD de Valldoreix, Juanjo Cortés, acompanyat dels responsables del cicle de concerts, han visitat Cugat Mèdia

Kel Rejat, Susana Casta, Juanjo Cortés, Eduard Jener, Clara Cardones i Albert Santiago / Foto: Cugat Mèdia

Podcast

Publicat el 7/juny per Redacció

Juanjo Cortés, president de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix, visita el programa acompanyat de Susana Casta, vocal de Cultura de l'EMD; Kel Rejat, president de la Coral L'Harmonia; Albert Santiago, director del cor jove de l'Harmonia, Músic'Al Cor, i Clara Cardoner, membre del mateix cor. Ho han fet per comentar l'inici del X Cicle de Concerts a l'aire lliure a la masia de Can Monmany.

Escolta-ho

Concerts que es celebraran el dissabte dia 8 a les 21.45h amb Music’Al Cor amb un repertori de cançons de diferents tipus i orígens celebrant el 15è aniversari de la seva fundació. Seguirà el dissabte 15 amb el Duo Elea, format per Toni Campos, clarinet i Anna Cambra, guitarra amb música de Piazzola, Álbeniz, Máximo Diego Pujol i Maurice Ravel, i acabaran el dissabte 22 amb la cautautora Gemma Humet que presenta el seu nou disc 'Miralls'.

Després dels comentaris esmentats, l'entrevista enceta la situació de les arts escèniques a Valldoreix i Juanjo Cortés expressa la voluntat de l'actual govern de l’EMD per seguir fomentat el teatre a la Nau de Cultura i els concerts a diferents espais de Valldoreix sense deixar al marge el projecte d'un nou equipament amb un Centre cívic polivalent, espai social per a la gent gran, espai social per a joves, escola de música, hostal d'entitats i aules per a tallers, una biblioteca de 1.000 metres quadrats i, singularment, un espai escènic i musical per substituir l'actual Nau de Cultura de 1.020 metres quadrats amb tots els elements tècnics, acústics imprescindibles i una capacitat per a 200 persones.

En la seva homilia Eduard Jener parla dels festivals d'estiu, 89 n'hi ha a tota Catalunya de maig a setembre, i la necessitat de tornar que al claustre del monestir es recuperi el festival d'estiu de música de cambra afegint teatre i òpera de petit format com ja s'havia fet anys enrere.