La reconeguda 'El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc', al 'Molta Comèdia'

Jener entrevista el dramaturg Josep Maria Miró

Jener i Miró, a l'estudi 1 / Foto: Cugat Mèdia

Podcast

Publicat el 8/des/23 per Redacció

El dramaturg, director de teatre i periodista Josep Maria Miró visita el 'Molta Comèdia' per parlar d''El cos més bonic que s'haurà trobat mai en aquest lloc', que es representa al Teatre-Auditori el proper divendres dia 15. Dirigida per Xavier Albertí i protagonitzada per Pere Arquillué, és un monòleg a set veus sobre un petit poble, els seus habitants i els seus secrets.

Escolta-ho

Una obra que va rebre el passat any el Premio Nacional de Literatura Dramàtica atorgat pel ministeri de Cultura i que s'està representant a diversos països de tot el món. També es comenta un recent Premi, el Jardiel Poncela de Teatro, que ha concedit l'SGAE per la seva obra 'El monstre', que s’afegeix a una llarga llista de premis que van des del Premi Born de Ciutadella (Menorca) en tres ocasions, el Frederic Roda, el Jaume Vidal Alcover, el de la Fundació Teatre Principal o el Ramon Vinyes, entre d’altres.

Acabat d'arribar de Nova York i de la capital de Mèxic on ha participat, en el primer cas, en unes jornades d'un mes de durada vinculades a l'escriptura teatral i on ha començat a escriure una nova obra i, després, a la capital mexicana on ha fet conferències sobre tècniques teatrals. Miró que va treballar uns anys a Ràdio Sant Cugat, explica la seva manera d'entendre la creació teatral i les seves experiències vinculades al Teatre Nacional de Catalunya, com a lector i també com docent coordinador de dramatúrgia a la Universitat de Girona i classes a l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya /ESCAC).

En la seva homilia Eduard Jener es pregunta perquè les festes de l'Immaculada Constitució deixen sense arts escèniques a una ciutat com Sant Cugat del Vallès de quasi 100.000 habitants.