Pèsols i faves, els productes de temporada protagonistes de les receptes de l''Amb molt de gust'

Plat de pèsols amb cansalada / Foto: blog Cuinetes

Podcast

Publicat el 5/mar/18 per Sant Cugat A Fons

Els pèsols i les faves han estat els protagonistes de l'espai 'Amb molt de gust' d'aquest dilluns. La responsable del blog Cuinetes, Sílvia Soto, ens ha portat receptes amb aquests dos productes a cavall entre l'hivern i la primavera. D'entre les propostes amb pèsols podeu aprendre a elaborar una crema de pèsols com la de la xef Carme Ruscalleda i pel que fa les faves, Soto recomana les tradicionals faves a la catalana amb botifarra negra i cansalada.

Escolta-ho

Com ha destacat Sílvia Soto, ara ens trobem en un moment d'impàs en relació als productes de temporada. D'una banda es van acabant els productes d'hivern i de l'altra arriben els de primavera. Els colors omplen el mercat i per posar un exemple ha remarcat que el bon pèsol es troba en aquelles beines d'un verd intens.