El 'NiTrad fa un repàs a l'agenda de Sant Medir i a una nova proposta de Dissidència Sònica

El 'Nitrad' ha parlat de Sant Medir, que se celebra aquest dissabte

Podcast

Publicat el 27/feb/18 per Nacho Ferrer

El 'NiTrad' ha fet un repàs de l'agenda de Sant Medir, l'aplec que cada 3 de març se celebra al pla del Miracle de l'ermita del copatró de Sant Cugat. Així s'ha destacat un acte oficial, la ballada de sardanes a càrrec de la cobla Contemporània (a qui faran una entrevista dissabte mateix!), i un d'extraoficial: la presentació i cantada popular de la societat gutural l'IRA, una proposta de membres del sindicat de música Dissidència Sònica, que és una clara al·lusió a la Societat Coral la Lira.

Escolta-ho

La Cantada serà a les deu del matí al Pi d'en Xandri, al pas del seguici de romiatge a Sant Medir. L'IRA convoca tothom qui vulgui sumar-s'hi, oferint un cançoner gratuït amb una versió per cantar (només amb lletra) i una altra (amb acords) per qui vulgui portar el seu instrument i acompanyar les cançons.

Segons Quiman Segura, membre de Dissidència Sònica, volen fer despertar i mantenir encès el que van començar amb la cantada popular de Nadales del passat 24 de desembre, i seguir presentant lletres irreverents i 'burres' a cançons que tothom té al cap.