Pizza, tacos i carns d'arreu del món a l'últim capítol de 'Plats del món'

El programa 'Plats del món' compta amb cinc capítols en col·laboració amb l'Aula d'acollida de La Farga


  • Comparteix:

Joaquim, Imanol, Ariel, Fabián, León, els protagonistes del capítol 5 de 'Plats del món'. / Foto: La Farga Sant Cugat

Joaquim, Imanol, Ariel, Fabián, León, els protagonistes del capítol 5 de 'Plats del món'. / Foto: La Farga Sant Cugat

En el capítol 5, descobreix la pizza de xocolata típica del Brasil, amb el Joaquim i viatge fins a Mèxic amb els tacos mexicans que ens proposa l'Imanol. L'Ariel ens explica com es fa el gallo pinto, un plat típic de Costa Rica. El Fabián ens proposa la recepta de Chicken Wings dels Estats Units. I finalment el León ens explica com es fa el rostit argentí.

ESCOLTA-HO

El curs 2023-2024 l'aula d'acollida de La Farga Sant Cugat ha tingut 34 alumnes nouvinguts procedents de 18 països diferents i que fa menys de 24 mesos que resideixen a Catalunya. A 'Plats del món' no parlem de diferències, parlem de les coses interculturals que ens uneixen: el menjar i la música del món!

'Plats del món' és una col·laboració de l'aula d'acollida de La Farga i Cugat Mèdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.