Descobrim que els sabors no estan renyits amb les restriccions de la Quaresma a l''Amb molt de gust'
Les sardines, el bacallà i els bunyols, protagonistes de la Quaresma
PodcastPublicat el 19/feb/18 per Sant Cugat A Fons
Acabats d'entrar a la Quaresma és hora d'aprendre unes quantes receptes fàcils i variades per cuinar els divendres, dia en què antigament no es permetia menjar carn. Acompanyats del propietari de l'establiment de menjars preparats i rostisseria 'Cap a casa', Oriol Garcia, hem conegut propostes diferents amb els ingredients de sempre. D'entre els plats destacats hem parlat d'arròs amb bacallà, bacallà a la catalana, cigrons amb espinacs i sardines amb escabetx o sobre pa torrat i escalivada. Si vols conèixer com s'elaboren els plats no et perdis la secció d'avui!
Escolta-ho
Rostisseria i menjars per emportar 'Cap a casa', carrer de l'Abat Armengol 18-24.