Joan Carles Vadillo (PHCSC): 'No acostumo a mirar la classificació fins més endavant'

Joan Carles Vadillo dóna instruccions als seus jugadors / Font: PHCSC

Podcast

Publicat el 29/nov/16 per Dani Aguilà

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, explica en una entrevista al programa 'Esport en Marxa' de Cugat.cat que no dóna importància a la classificació a hores d'ara, precisament el cap de setmana en què el seu equip s'ha situat segon, en places d'ascens a l'Ok Lliga. Vadillo ha lloat la importància del triomf davant el Tordera, i ha assegurat que no hi ha pressió a la Copa de la Princesa, sinó més aviat il·lusió per disputar-la.

Les frases destacades de l'entrevista:

'Era important guanyar el Tordera, perquè venia d'un estat de forma important, amb tres victòries seguides i jugant bé'.

'Hem hagut de lluitar contra el parany del gran rendiment de principi de temporada. Jo vaig lluitar contra això: vam tenir una expectativa desmesurada, vam tenir una petita crisi però cada vegada ens estem reforçant més amb la nostra identitat de joc'

'No acostumo a mirar la classificació fins més endavant, només penso en el partit del Calafell de la setmana que ve'.

'Ens hem de centrar en el fet que l'equip tingui una línia de joc sòlida, i això és l'important a dia d'avui. No hem d'estar pendents de la classificació'.

'La Copa de la Princesa és una competició que m'agrada molt. Amb el Mataró ja la vam guanyar una vegada. És divertida, la tenim aquí, la gaudirem i intentarem guanyar-la'.

'Juguem a casa, tindrem més opcions que els rivals. Més que parlar de pressió, penso que ens hem de centrar i, quan arribi el moment, disputar-la al màxim'.