Àngel Ruiz (Olímpyc Floresta): 'Volem climatitzar Can Llobet per als nens i famílies que veuen els partits'

Àngel Ruiz i Fernando Echevarría, al l'estudi Ramon Barnils

Podcast

Publicat el 1/nov/16 per Dani Aguilà

El capità de l'Olímpyc Floresta, Fernando Echevarría, i el president de l'entitat, Àngel Ruiz, han repassat al programa 'Esport en Marxa' de Cugat.cat el tram inicial de temporada al grup 3 de Segona Divisió B i han recordat que el club es troba immers en la demanda de climatitzar Can Llobet, un reclam que han situat entre les 25 propostes finalistes dels pressupostos participatius de Sant Cugat.

Escolta-ho


Les frases destacades de Fernando Echevarría, capità de l'Olímpyc Floresta

'Ha estat un inici de calendari molt dur, però hi ha lectures bones. Hem competit en tots els partits, i hem competit a la pista dels principals pretendents a la lliga. A la tornada, a casa, pot passar de tot'.

'Se li està donant continuïtat al treball del Xaloc. El Gerard té les seves idees, i l'actitud i l'esforç de tots els jugadors està sent molt positiu. El Xaloc està en el lloc de segon entrenador per ajudar'.

'Els fitxatges d'aquest any són molt bons. Cobrir la baixa de l'Albert Cardona era una tasca molt difícil, impensable. Estem parlant d'un jugador que ha estat el referent del club els últims tres anys'.

'És complicat superar la Segona Divisió B, sobretot a nivell econòmic. A nivell de joc, si tot anés a millor, es podria arribar, però estem parlant d'un salt molt gran'.


Les frases destacades d'Àngel Ruiz, president de l'Olímpyc Floresta

'Que estiguem entre els 10 millors equips catalans de futbol sala fa molt de goig. Tenim una plantilla d'entrenadors i de jugadors que està donant un nivell molt alt'.

'Som un equip de barri, hem crescut i ens hem fet forts en el nostre barri. Pràcticament tota la canalla que tenim a la nostra base és de la Floresta o rodalies. Tenim un sentiment florestà molt fort'.

'És estrany que vingui un jugador i la temporada que ve plegui. No sé ben bé què és, però es troben còmodes a la Floresta'.

'Estem en el procés de votació dels pressupostots participatius amb la idea d'atenuar el fred a Can Llobet. Pensem sobretot amb els nens i les famílies que venen a veure els partits'.