Malgrat que les xifres del servei a domicili i el 'take away' han tingut un creixement exponencial en els darrers mesos, Vendrell assegura que "les dades no són reals". "No tots els locals estan preparats per dur a terme aquest servei. Els que ja treballaven abans de la pandèmia amb aquest servei d'entrega, són els que millor s'han adaptat", acaba recalcant el president del gremi que es mostra molt preocupat perquè puguin tancar establiments i es puguin perdre llocs de treball. "Són les dues prioritats a esquivar", afirma Vendrell.
La restauració és molt conscient de la situació actual de la pandèmia, però defensa que "s'han pres totes les mesures que calia prendre en aquest moment i els restaurants i bars són un espai segur per poder obrir durant tot el dia". Vendrell desitja que el ritme de vacunació acceleri "el més ràpid possible" per poder tornar a obrir "amb normalitat". Assegura que, a àmbit municipal, l'Ajuntament de Sant Cugat els ha ofert totes les eines disponibles per mirar de solucionar els entrebancs, però explica que de qui realment depenen econòmicament per sortir d'aquesta crisi és de la Generalitat de Catalunya.
Xavier Vendrell
Tinc l'esperança que a partir de l'abril es comenci a normalitzar una mica la situació perquè portem unes pèrdues acumulades molt importants ja del 2020 i si seguim amb aquest ritme, sense rebre ajuts directes, serà insostenible. La majoria de locals hauran de tancar.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.