L'home amb barba blanca vestit de vermell-i-negre

Dani Aguila Aviles


Publicat: el 23/des/13
Opinió d'esports | Columnes

Un home amb llarga barba blanca puja des de la Rambla del Celler direcció Plaça Octavià. Amb esforç i menys àgil que en anys anteriors, duu un sac ple de desitjos, bones intencions i alguna sorpresa. Arriba des de la zona esportiva municipal, on ha deixat part de la seva màgia a la porta dels tres pavellons que cada cap de setmana acullen algunes de les principals competicions esportives de Sant Cugat.

Escolta-ho

Un cop arribi a la il·luminada plaça presidida pel majestuós Monestir, encararà el tros de camí que li queda fins la Jaume Tubau. Allà també hi ha molts que han li han fet peticions, algunes més imaginatives, altres de les de tota la vida: que la pilota entri al fons de la xarxa més sovint del que ho fa, sobretot fora de casa.

Amb una barreja de sensacions, entre cansament i il·lusió, ressegueix en els seus pensaments algunes de les estacions que resten per acabar el dia. Les instal·lacions del Junior, la Guinardera, Can Magí o la ZEM de Mira-sol. Allà també hi ha molts que dormen desitjosos de llevar-se amb un regal sota l'arbre. En forma de punts, de gols, de marques o de títols.

Fa una aturada en un dels bancs de Can Bernet. S'ajusta les botes vermelles, s'estreny el cinturó i es reforça el seu abric negre amb una altra jaqueta. Verrmell-i-negre, sí. Els colors de Sant Cugat. Els colors d'una ciutat l'esport del qual també es mereix celebrar el Nadal amb totes les esperances. Esperem que aquest Pare Noel tant particular valori l'esforç de tots els esportistes i clubs de la ciutat. Per tot plegat, molt bon Nadal!