Uns premis compartits

Carme Reverte Calvo


Publicat: el 15/des/12
Opinió d'esports | Columnes

Sabem que en una societat tan competitiva com la nostra els que arriben primers, els que són considerats millors són els que s'emporten els mèrits i els aplaudiments. Quedar segon o ser finalista potser no té recompensa a ulls dels altres i el més fácil és que quedi en l'oblit. Però avui vull manifestar el meu reconeixement a tots el qui formen part de l'esport santcugatenc, guanyadors o no, perquè tots treballen per fer de Sant Cugat un referent del l'esport dins i fora del nostre país.

Un any més, els Premis Esport en Marxa posen de relleu els èxits de tots. I a tots, tant als guanyadors com als qui no sortiran amb el trofeu a la mà ni a la fotografia de família, el meu reconeixement per la feina que fan dia dia, per la seva contribució a fer de l'esport santcugantenc un exemple del qual ens podem sentir orgullosos.

Quan acaba la temporada tots fan balanç dels resultats aconseguits, d'allò que s'ha assolit, dels reptes superats i tots, mereixen un reconeixement de la comunitat esportiva de la qual en formen part però només 9 són els escollits. Són pocs, sí, insuficients per a tots, per això són tan preuats per a molts dels clubs de la ciutat. Una trajectòria de 15 anys cohesionant, aglutinant i promocionant l'esport santcugatenc ha fet que el món esportiu local posi en valor aquest guardons.

Avui us convido a tots a continuar treballant per l'esport santcugatenc. Nosaltres continuarem fent-vos costat.


CARME REVERTE és cap d'Esports de Cugat.cat