Menys rivalitat, més opcions d’èxit

Alex Fabrega Penina


Publicat: el 3/des/12
Opinió d'esports | Columnes

A Sant Cugat tenim dos equips de futbol sala que juguen a Tercera Divisió, la quarta màxima categoria estatal. La temporada passada tots dos jugaven al grup 2 i vam tenir la sort de viure dos derbis apassionants que de ben segur van fer créixer l'interès en el futbol sala a la nostra ciutat.

L'Olímpyc Floresta i el Futbol Sala Sant Cugat aquest any no es veuran les cares a la Tercera Divisió. Els primers estan al grup 2 i els segons a l'1. Tots dos lluiten per guanyar la seva lliga i pujar a Segona B, però aquest any cap dels dos veurà pel retrovisor el seu gran rival. Es perden dos derbis, es guanyen opcions d'èxit.

Els derbis de l'any passat van estar plens de rivalitat i emoció, amb un triomf per cadascú, però al final cap dels dos va aconseguir l'objectiu de guanyar la lliga. Per una banda es perden dos dies que tots els aficionats al futbol sala local tenien marcats en el calendari. De l'altra, tots dos equips es veuen amb opcions de guanyar la lliga sense fer-se la guitza l'un a l'altre.

Mai sabrem si és millor que el Sant Cugat i l'Olímpyc no comparteixin grup aquest any. Un derbi és un derbi amb tot el que comporta, però potser ara estaran més pendents de la lliga que de la rivalitat directa. El premi per fer la feina ben feta està clar i es diu Segona Divisió B. En el cas que tots dos l'assoleixin tornaríem a veure el clàssic del futbol sala santcugatenc, però en una categoria més alta. Seria el millor senyal que les coses es fan bé.

ÀLEX FÀBREGA és redactor d'Esports de Cugat.cat