Ha triomfat l'esport santcugatenc al 2011?

Joan Garcia Manzana


Publicat: el 5/des/11
Opinió d'esports | Columnes

Difícil resposta. Primer de tot caldria preguntar què vol dir triomfar en el món de l'esport. El significat és guanyar lligues? Organitzar esdeveniments que promoguin l'activitat esportiva? Fer promoció de la nostra ciutat a nivell mundial? Potenciar l'esport de base? Aquestes quatre premises s'han aconseguit.

Escolta-ho

Els campionats de lliga del Junior de futbol, del Patí Hoquei Sant Cugat masculí o el campionat de Catalunya i d'Espanya de l'infantil del Club Voleibol Sant Cugat, l'organització de la Mitja Marató, del cros o el campionat de Catalunya de l'Special Olimpycs d'atletisme són clars exemples d'un any positiu. També cal afegir l'estrena de les noves pistes de la Guinardera després de molts anys d'espera. I el punt final a l'any esportiu s'ha posat amb l'entrega dels Premis Esport en Marxa, organitzats per Cugat.cat, posant la cirereta del pastís.

També trobem aspectes a millorar com la relació de l'Ajuntament amb la Coordinadora o amb alguns clubs. Crec que cal més reflexió sobre el model d'esport santcugatenc i que tothom ho tingui clar per anar en la mateixa direcció i no perdren's pel camí. I el que més orgullos em fa sentir de l'esport santcugatenc és l'activitat frenètica d'entre setmana i cap de setmana. L'esport mou Sant Cugat i això no ho pot dir tothom!

JOAN GARCIA és editor d'Esports de Cugat.cat.