Es busca president!

Joan Garcia Manzana


Publicat: el 7/nov/11
Opinió d'esports | Columnes

Home o dona, amant de l'esport, decidit a invertir molt temps sense cap tipus de remuneració econòmica, hores extra a dojo, poc contacte familiar, es pot convertir en el blanc de les crítiques de pares, jugadors, aficionats i premsa. Satisfaccions, moltes o poques, i amb molts maldecaps.

Escolta-ho

Aquest anunci fa uns anys que està inserit a les principals webs del país i revistes especialitzades del sector laboral. A Sant Cugat, cada cop que hi ha eleccions a una entitat esportiva ens trobem el mateix escenari. Candidats igual a zero. I què passa? Ben fàcil, que el president que pensava tancar la seva etapa al capdavant del club ha de seguir per falta d'aspirants a la presidència. De les darreres convocatòries a president d'entitats esportives, cap ha acabat en elecions. No ha fet falta.
La cara alegra és que a Sant Cugat tenim valents i valentes que assumeixen seguir en el càrrec perquè estimen el club i la feina que fan. Miquel Martínez o Miquel Soler no troben substitut, potser no cal perquè la seva feina és encomiable. A la resta de nous presidents com Davide Bonaccini, Lourdes Llorente o els que seguiu fins que s'acabi el vostre mandat, rebeu tot el meu reconeixement des d'aquestes línies, molta sort i molts ànims.


JOAN GARCIA és coordinador d'Esports de Cugat.cat.