Aballí (Handbol Sant Cugat): 'Tenim una major valentia per mantenir la categoria'


  • Comparteix:

Marc Abellí, jugador de l'Handbol Sant Cugat / Font: Handbol Sant Cugat

Marc Abellí, jugador de l'Handbol Sant Cugat / Font: Handbol Sant Cugat

El jugador de l'Handbol Sant Cugat, Marc Aballí, que va donar la victòria aquesta jornada al seu equip després d'anotar el gol de la victòria contra el Sabadell, afirma en una entrevista al programa 'Esport en Marxa' de Cugat.cat que l'equip arriba amb més valentia al final de la temporada a Lliga Catalana per mantenir la categoria. Aballí també ha destacat que la millora en la vessant defensiva de l'equip ha permès arribar a aquesta optimista situació a dues jornades per al final de la competició.

ESCOLTA-HO

Segons Aballí, la jugada no estava del tot clara després del temps mort. Ara bé, el jugador de l'Handbol Sant Cugat també ha assegurat que aquesta temporada l'actitud és diferent. L'equip sap refer-se de les males situacions, no abaixa els braços i segueix lluitant. Un exemple, la resolució del partit d'aquest cap de setmana, que fa que els santcugatencs arribin als dos darrers partits amb tres punts de marge sobre l'ascens.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.