Josep Maria Clotet

Cugat.cat

Publicat el 18/abr/11 per Joanmi Fernandez

Josep Maria Clotet Huertas té 48 anys. El candidat de Familia i Vida és Enginyer Tècnic de Telecomunicacions. Clotet va entrar en política ara fa dos anys quan va conèixer l'ideari del partit FiV, des de aleshores s'ha presentat com a alcaldable del partit en diverses ocasions.

Josep Maria Clotet Huertas va nèixer a Barcelona i va arribar a la ciutat fa més de vint anys. Clotet va arribar a Sant Cugat gràcies a la seva dona que ja hi residia.

Les seves principals preocupacions polítiques i socials passen per canviar la societat. Considera que cal retornar a l'escala de valors la importància que té la vida, començant pel moment de la concepció fins a la mort natural. La seva segona gran preocupació és la familia com a àmbit natural on els fills es desenvolupen com a persones. Clotet confesa que les seves polítiques volen encaminar-se a la protecció de la familia des de l'Ajuntament, la institució més propera als santcugatencs.

Els seus principals eixos polítics es centren en la proteccio econòmica, el foment de la vida cultural, artística, esportiva i social. També, el foment de la natalitat responsable i de la conciliació de la vida laboral i familiar dels pares. Per això, confessa, l'Ajuntament té prou recursos per fer-ho.

Home absolutament familiar, Clotet veu en els seus la seva principal afició. Considera que la unió de la familia és el principal al·licient del cap de setmana i per això disfruta acompanyant als seus familiars en visites culturals, esportives i excursions.

Web del candidat