Jaume Massanés

Cugat.cat

Publicat el 18/abr/11 per Joanmi Fernandez

Jaume Massanés va néixer a Barcelona fa 63 anys. És diplomat en Anàlisi de Balanços i Comptabilitat de Costos i de Gestió, i compta amb diversos màsters en Direcció d'Empreses i Direcció de Sistemes d'Informació, entre d'altres.

Poc després de néixer, el pare del candidat de la uaSC va construir una petita torre a Mira-sol. Així va arribar a la ciutat. El 2002, Massanés va entrar a ERC i un any després va ser elegit president de la secció local. El 2005 es va donar de baixa i dos anys més tard es va presentar a les municipals a les llistes d'ICV com a independent. El 2009 va entrar com a regidor a l'Ajuntament per la renúncia de l'ecosocialista Àssun Reyes.

Jaume Massanés es declara d'esquerres i defensor de la participació de la població en la gestió de la ciutat. Diu no tolerar la manipulació ni la falsa transparència i afirma creure en els serveis públics de qualitat.

Les aficions de l'alcaldable de la uaSC passen pels esports, la natura i la tecnologia informàtica. Té un hort i animals de companyia.

Web del candidat