Carme Gómez

Cugat.cat

Publicat el 18/abr/11 per Joanmi Fernandez

Carme Gómez Castell té 55 anys i va néixer a Barcelona el 1956. L'alcaldable de Ciutadans té els estudis d'Infermeria i ha cursat un màster en Administració i Gestió en Infermeria.

Aquesta barcelonina de naixement porta 19 anys vivint a Sant Cugat. Concretament a Mira-sol, on té la casa d'estiu i caps de setmana des de petita. L'any 1992, Gómez va decidir instal·lar-s'hi amb el seu marit i dos fills de forma definitiva.

Carme Gómez va començar a militar a Ciutadans l'any 2006. Fins aleshores, Gómez no havia mostrat interès per cap formació política. Tot i això, l'alcaldable de C's confessa que sempre va estar interessada en la política municipal. Per aquesta raó, és membre de l'Associació de Veïns de Sant Joan de Mira-sol des de l'any 1992 i quan l'any 2006 es va fundar l'agrupació de Ciutadans a la ciutat, va entrar a la sectorial de sanitat del partit.

L'any 2007, C's va presentar-se per primer cop a les eleccions municipals amb Carme Gómez encapçalant la llista. La formació va quedar-se a uns 200 vots d'entrar al consistori. Enguany, després d'un procés de primàries, Carme Gómez torna a estar al capdavant de la formació.

Les seves principals preocupacions són el difícil accés a la vivenda, la lluita per aconseguir el bilingüisme a l'administració, augmentar l'arrelament dels joves a la ciutat, incrementar la seguretat i ajudar la gent gran i els més desprotegits.

Carme Gómez es declara amant de la lectura, especialment la novel·la històrica i policíaca. També es considera aficionada al punt de creu i li agrada escoltar música clàssica i les pel·lícules de thriller.

Web de la candidata